Alla inlägg under januari 2008

Av Åsa - 5 januari 2008 23:33

Mmm...tänk om folk kunde städa utanför sin egen dörr, innan dom börjar bry sej om alla andras liv! Hur har dom tid, undrar jag? Har dom verkligen inte nog med sitt eget?! Det har jag i alla fall...o det står jag för, o det är sant dessutom!


Jag kan med stolthet säga, att jag aldrig kastar sten i glashus...

skulle jag göra det, så skulle jag skämmas!


Inte heller häver jag ut mej min åsikt om folk o fä, om jag inte blir tillfrågad! Jag menar..såååå jäkla betydelsefulla är väl inte mina åsikter?! Jag luftar om diverse orättvisor med ett par väl utvalda väninninor, som jag vet inte pratar vidare sedan. Det räcker för mej...men jag kastar INTE sten i glashus!


Skulle kunna ta en hel massa exempel, men det orkar jag inte. Det överlämnar jag åt folk som orkar, o tycker om att göra det!


Nej, hör upp gott folk...städa utanför er egen dörr först! Har du ork efter det, så kan du fortsätta hos grannen..om du tror att du är så bra, vill säga!


På vilket sätt inverkar det på en annas liv, utom mitt eget, att jag t e x betalar 20.000 kronor för att hjälpa min hund?! Det är väl för i helsike mitt problem eller? Jag respekterar om en eller annan inte skulle göra det, det skiter jag i...men då ska dessa rättfärdiga även respektera att jag gör det!


Fundera istället för på "dina" egna prioriteringar. Vad gör DU med dina pengar? Det borde vara ett större bekymmer för "Dej"!


Far å flyg!!



Annars så har dagen varit lugn...sagt hejdå till min man, som nu har dragit till Österrike med lastbil. Hoppas att resan går bra i alla fall.

Har pratat med Malin i telefon om hund...hoppas allt kommer att gå bra, bara du lyssnar på mamma så ;)


Magda har inte ens klätt på sej idag..men det är ju lov så då är det väl okej.

Så Julia o hon har ju kunnat roa varandra idag med sin härliga syskonkärlek...OO, vad det är skönt med skollov..;)


Amigo kämpar på med att försöka lura mej, så att jag inte ska upptäcka att han vill tugga sönder diverse möbler....men jag ser allt:) INGEN kan lura mej:)

Stackars liten:(


Nej, nu ska jag slå upp spelplanen på Betapet...måste, jag bara måste!


Jag älskar Malin, Magda o Julia mer än jag kan säga!

Och Amigo såklart..;)




Av Åsa - 4 januari 2008 22:56

...för hela j*kla slanten!


Usch...behöver hjälp, tror jag!


Av Åsa - 4 januari 2008 13:53

Jaha...nu är det slut på julskinkan också! Brukar ju köpa en par tre stycken, men denna jul blev det bara två. Får tänka om till nästa jul då, för jag har inte tröttnat än ju:(


Annars så börjar jag tycka lite synd om lillvoffsingen våran, som inte får varken leka eller tugga ben sedan operationen! Han börjar sikta in sej på diverse stols- och bordsben nu...o det kan ju aldrig vara bra!? Nåja, jag ska ju ha något att göra nu när jag har semester såklart.


Tänk om man kunde få sina barn att begripa att mamma vet bäst?

Jaja, dom ska lära sej av sina egna misstag, o inte av föräldrarnas...men ändå! Mycket skulle ju vara mycket bättre om man kunde skydda dom från alla möjliga hjärtesorger och så...men inte då! Då får man minsann höra att det var annat på din tid, mamma....Jag är 38 år!! Suck...;)



Nej, nu ska jag försöka mej på lite Betapet en stund, innan middagen ska på bordet. Idag blir det avancerat...Korv o stuvade makaroner...men mina stuvade makaroner går inte av för hackor...blir ju rena festmåltiden ändå.


Dagens önskan: Hoppas alla ofödda barn får de föräldrar dom förtjänar.


Sätter punkt

Av Åsa - 3 januari 2008 19:49

Jaha...det gäller väl att hänga med i tiden antar jag...


Min kära vän, Tina, var hit en sväng idag o talade om att hon minsann har börjat att skriva blogg! Så...då gör väl jag ett försök också då :)


Kan ju undra i o för sej vad jag har att skriva om..?

Mitt liv är väl kanske inte så spännande för andra. Jag menar...vad gör jag egentligen, förutom att jobba, ta hand om ungar, hund o karl?

Nej, man skulle kanske ha börjat när man var i i häftiga..? tonåren istället! Då var det röj, vill jag lova! ;) Men nu ska jag ju vara vuxen, o föregå med gott exempel för mina barn, så det får jag nog vara tyst om tror jag:)


Nåväl...har jag inget spännande att rapportera om min dag, så får jag väl bara kladda ner en massa galemattias istället...alltid roar det nån!


Hur som helst så har jag faktiskt en liten tidig semester i år. Är ledig nu ända till 30:e januari! Men det är inte för att jag så gärna ville det...men jag måste vara hemma med min lilla Amigo...som då har brutit käken:(

O på tal om det, till er som har hundar....glöm inte försäkringen! ;)

Det gjorde jag, så detta lilla kalas har än så länge kostat oss ungefär 20.000 kronor..ooopps! Jaja, men det är han värd i alla fall..inte hans fel att inte matte var vid sina sinnens fulla.


Dagens önskan: Hoppas alla tänker längre än näsan räcker. 


Sätter punkt.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards