Alla inlägg den 11 januari 2008

Av Åsa - 11 januari 2008 16:50

Är det passande att ha fritidsledare som uppenbarligen har inställningen "Mina barn, andras ungar"? Det tycker inte jag! Dom torde väl vara fan så neutral, eller?

Och inte kan jag tänka mej att det är deras uppgift att fostra andras barn, gällande vad dom gör på sin fritid, utanför ungdomsgården? Det är en sak att de regler som finns på en ungdomsgård ska följas...givetvis! Men där går väl gränsen för deras befogenhet?


Visst säger man till ungar lite då o då, om man kommer på dom med att göra någonting som inte är okej...men som ungdomsledare tar man väl inte upp det med personen i fråga efter det har hänt....för att dom har hört det på byn?! Har du tagit på dej ett jobb, som innebär arbete med andras ungdomar, så ska du väl inte gå in i det jobbet med en massa fördomar mot de flesta ungdomar i bagaget?!


Nej, kan du inte se samma värde i andras barn, som i dina egna, så ska du inte vara bland andras ungar heller! Då kan du stanna hemma, o förfasa dej över andras ouppfostrade ungar, o titta suktande på din/dina egna, som förmodligen aldrig har gjort ett enda misstag!


Var professionell, om du ska arbeta med andras barn...för mej lutar det åt lite mobbing! Och det är ju ett fint föredöme...? Eller?


GROW UP!!

Här under en bild på två av mina barn...Malin o Julia!

Vackert, inte sant? :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards