Alla inlägg den 14 januari 2008

Av Åsa - 14 januari 2008 09:54

Tänk att det ska vara så svårt att göra folk nöjda på den här byn...suck!


Jag tänkte för många år sedan, att det är nog dags att jag gömmer mej i hemmets "hemliga" vrå...(javisst, vad kan vara hemligt på den här byn)....så att folk börjar prata om nån annan ett tag. Tyckte det var lite orättvist mot resten av befolkningen, som gjorde ungefär samma sak som jag...varken mer eller mindre, o kom igen..det är ju sant dessutom!


Hur som helst så verkade det inte funka särskilt bra....för nu när man inte varit ute på något galej eller nåt, utan mest bara sitter hemma, jobbar, tar hand om ungar hem o hushåll, så verkar det också störa folk!

Och eftersom att det i rimlighetens namn inte finns något nytt, så måste det ju börja pratas om saker som hänt för ca 10 år sedan?!


Jesus...get over it liksom!



Jaja..det är bara till att inse...jag måste lära mej att leva med den lotten att vara den mest intressanta för somliga:)

Inte lätt, men ska försöka göra mitt bästa!


Och sen så har jag hört att somliga stör sej på att jag tycker att man ska prata öppet med sina barn vad gäller sex o samlevnad! Vad är det för fel med det nu då? Är det bättre att vi vuxna låtsas om att det är så förbannat jäkla hemligt? Undrar om det är lösningen? Ja, det måste väl vara det när Ljungaverks Guru har talat!


Kan inte säga det nog många gånger alltså...sköt ditt eget skit först, sen kan du börja gnälla på andra som bara försöker få vardagen att gå ihop!

 Skaffa ett liv om inte annat...men det är klart...folk som bara går hemma o inte jobbar, har väl inte så mycket annat att göra! Det kan jag ju förstå.


Sen så vill vi att våra ungdomar ska stanna kvar...så att inte byn dör ut! Vad ska dom stanna för? Så att ni ska fortsätta att ha någon att prata om? Eller vad?! Nej för fan...så illa vill inte JAG våra ungdomar! Dra så fort ni kan härifrån...stanna inte här, o bli förgiftade av människor som inte kan acceptera sina egna livsöden....surar för det, sen får frustrationen gå ut över alla andra, istället för att dom tar tag i saken!


Ni har min välsignelse alla ni som kan flytta hemifrån o klara er själv....STICK SÅ FORT NI KAN, o vänd er inte om!









Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards