Alla inlägg den 19 januari 2008

Av Åsa - 19 januari 2008 22:02

Vem har de finaste småttisarna om inte undertecknad?!

Kom igen...var inte partisk nu, om ni har egna;)

För det är INTE jag....jag ser bara till faktan o inget annat...*harkel*


Fast ibland vet jag inte vem som är katt o vem som är hund:(


Här är i alla fall Charlie och Amigo i egen hög person!

Av Åsa - 19 januari 2008 20:05

Jajamensan...nu är vi mätta i magen:) Malin gick miste om detta...hoppas hon sitter o dreglar framför datorn;) Nejdå...skoja bara! Jag får väl frysa in en liten bit åt henne...om det blir något kvar vill säga. Kvällen är ju inte slut än:)


Magda o jag tittade på en film förut...som vanligt så grät jag väl som en barnrumpa:( Brukar göra det när en film är lite sorglig eller så...jaja, jag är ju inte gjord av sten! Magda både skrattade o grät tror jag...skrattade åt mej, o grät åt filmen;) Joo, vi är nog lite blödiga så där till mans hela familjen...utom min mamma då förstås! Hon håller på sej måste jag säga;)


Nu har Magda stuckit iväg på ungdomsgården ett tag...jag ska sitta o surfa runt lite på måfå! Christer ska fara o jobba inatt nån gång....det var på tiden! Nääråå...skoja bara, han jobbar så hårt så:)


Tänk om livet vore en dans på rosor...fan, vad jag skulle nysa då!

Av Åsa - 19 januari 2008 14:32

Har Tina fått gjort till morgonen:) Tog med Amigo o väskan en sväng till hennes jobb...Hon har ju startat något på sin blogg, som kan bli en intressant följetong;)

http://staino.bloggagratis.se


Annars så hade jag trott att Malin skulle ha kommit hem idag, o fått äta min jättegoda Lasagne...men inte då! Det blev ändrade planer....ajabaja, Malin:) Äh, vi överlever nog, men det är klart vi blir besvikna. Är ju inte så ofta man får se hennes vackra tryne:)


Egentligen skulle vi ha farit till Sundsvall idag, o handlat på Willys...men det blev inte heller av:) Jaja, vi svälter inte!

Syster Ann med familj är borta över helgen, så vi ska väl fara bortöver lite senare ikväll o se till att kattkräket har någon mat:)


Nej, nu är det dags att börja riva i köket....roooligt...not! Bara ett ont måste:) Är så trött på att hitta på mat varje dag...fantasin börjar tryta!

Jaja...får väl kanske damma av kokboken..(om jag har någon)...o se om jag kan få några nya ideer:)


Snart slut på semestern....

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards